Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Japonský brousek na kámen střední zrnitost 240/1000 KASUMI
Hrubá strana (zrnitost 240) pro renovaci hran
Strana se střední zrnitostí (1000) pro dokončování hran
Součástí je gumová základna pro uchycení brousku a zabránění jeho sklouznutí
Rozměry: 185 × 62 × 24 mm
Vyrobeno v Japonsku
Skladem u partnera
Kasumi VG10 HM kovaný univerzální nůž, dél 12 cm tepaný
- Nože VG-10 HM vyrobené z vysoce uhlíkové oceli
- vzor příklepu na obou stranách čepele je výsledkem kování za tepla pod tlakem 300 tun
- příklepem je ocel pevnější a krájené produkty se nelepí na stranu čepele
- rukojeť z polyacetalové
Skladem u partnera
Univerzální nůž Kasumi 20 cm, Tora Kuchyňský nůž nebo univerzální nůž má delší a užší čepel než má kuchařský nůž. Je ideální pro krájení masa, uzenin i ovoce a zeleniny. Řada TORA byla vytvořena pro uživatele, kteří začínají své dobrodružství s fascinujícím světem japonských nožů.
Skladem u partnera
Kasumi KASUMI – Nůž Nakiri 17 cm Vlastnosti produktu Kód produktu: K-84017 Délka (cm): 17 Materiál: Damašková ocel Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.
Skladem u partnera
Kód produktu K-EBM
Délka (cm) 10
Tloušťka (mm) 15
Značka Kasumi
Již více než 800 let se značka Kasumi specializuje na výrobu vysoce kvalitních kuchyňských nožů vyráběných v Seki, městě s dlouhou tradicí kování mečů.
Skladem u partnera
Kasumi 3000/8000 je vrcholný nástroj pro precizní broušení nožů, který poskytuje dva stupně broušení – 3000 pro jemné a 8000 pro ultra jemné broušení. Tato kvalitní japonská břítka je ideální pro všechny, kteří chtějí udržovat své nože v perfektním stavu.
Skladem u partnera
Kasumi Kuchařský nůž 20 cm, Tora Japonský kuchařský nůž, nazývaný také Gyuto, je nenahraditelný a nejuniverzálnější nůž, perfektní na krájení, sekání, krájení nebo krájení na kostičky.
Skladem u partnera
Kasumi Kuchařský nůž kovaný Titanium, délka 20 cm
- titanový povlak zpevňuje a chrání čepel z molybden-vanadiové oceli
- titan je netoxický, neabsorbuje pachy a nezpůsobuje alergie
- odolný vůči chemikáliím a kyselinám
- rukojeť z polypropylenu odolného vůči teplotě 90˚C
- extrémně ostrá čepel
Skladem u partnera
Kuchařský nůž Kasumi – kuchařský 20 cm Vlastnosti produktu Kód produktu: K-88020 Délka (cm): 20 Materiál: Damašková ocel Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.
Skladem u partnera
Kasumi kuchařský nůž – kuchařský 24 cm Vlastnosti produktu Kód produktu: K-88024 Délka (cm): 24 Materiál: Damašková ocel Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.
Skladem u partnera
Nůž Kasumi 16,5 cm Tora Santoku Multifunkční japonský kuchyňský nůž, určený pro krájení zeleniny, masa a ryb. Má sníženou špičku, která výrazně usnadňuje drcení, a širokou čepel, na kterou můžete nabírat nasekané produkty k jejich přenášení, např. na salát.
Skladem u partnera
Nůž Kasumi Deba 16,5 cm, Tora Robustní japonský nůž ve stylu Deba, navržený pro práci se syrovými rybami a masem. Široká, tenká čepel má sníženou špičku, takže se snáze dostanete do úzkých míst při přípravě ryb nebo krájení drůbeže.
Skladem u partnera
Nůž Kasumi kráječ 24 cm Vlastnosti produktu Kód produktu: K-86024 Délka (cm): 24 Materiál: Damašková ocel Značka: Kasumi Vyrobeno v: Seki / Japonsko Popis výrobku Nože z damaškové oceli jsou vyráběny v souladu s řemeslnou zručností nožů vyráběných mistry KASUMI po 25 generací.
Skladem u partnera
Nůž z kolekce Tora je symbolem bezkompromisním symbolem kvality garantované řemeslným zpracováním japonských mistrů. Elegantní design podtržený působivou rukojetí z černé magnolie vytváří nezapomenutelný dojem.
můžete mít 22.5.
Nůž z kolekce VG10 je perfektní ukázkou japonského řemeslného umění. Speciálně zdobené ostří ze špičkové nerezové oceli společně s vytvarovanou rukojetí vytváří unikátní spojení, které se dá označit za mistrovské dílo.
můžete mít 22.5.
Kuchařský nůž kovaný Titanium, délka 20 cm modrá KASUMI Vlastnosti produktu Kód produktu: K-22020-B Délka (cm): 20 Materiál: vysoce uhlíková ocel Značka: Kasumi Barva: modrá Popis výrobku TITANIUM knives je řada nejkvalitnějších titanem potažených nožů japonské společnosti KASUMI.
Skladem u partnera
Nůž se vyrábí vysokouhlíkové oceli, která je odolnější než damašková ocel. Je tvrzen pod tlakem 300 tun a kování dělá ocel tvrdší a nepřilnavou. Jedná se o tak o velmi kvalitního pomocníka do kuchyně.
můžete mít 22.5.
Nůž se vyrábí z molybdeno-vanadové oceli potažené titanovou vrstvou, která chrání a zároveň zpevňuje ostří. Odolá chemikáliím i kyselinám a rukojeť vydrží až do teploty 90 °C.
můžete mít 22.5.
Nůž z kolekce VG10 je perfektní ukázkou japonského řemeslného umění. Speciálně zdobené ostří ze špičkové nerezové oceli společně s vytvarovanou rukojetí vytváří unikátní spojení, které se dá označit za mistrovské dílo.
můžete mít 22.5.
Nůž se vyrábí z molybdeno-vanadové oceli potažené titanovou vrstvou, která chrání a zároveň zpevňuje ostří. Odolá chemikáliím i kyselinám a rukojeť vydrží až do teploty 90 °C.
můžete mít 22.5.
Nůž z kolekce VG10 je perfektní ukázkou japonského řemeslného umění. Speciálně zdobené ostří ze špičkové nerezové oceli společně s vytvarovanou rukojetí vytváří unikátní spojení, které se dá označit za mistrovské dílo.
můžete mít 22.5.
Nůž Kasumi Nakiri 16,5 cm, Tora Kasumi Japonský kuchyňský nůž určený pro krájení bylinek a zeleniny. Tenká, obdélníková čepel vám umožní získat průsvitné plátky a také přenést nakrájené ingredience do salátové mísy nebo pánve.
Skladem u partnera
Nůž Kasumi Sashimi 24 cm, Tora Nůž Sashimi nebo nůž Yanagiba má štíhlou, celkem dlouhou a extrémně ostrou čepel. Používá se při přípravě sushi a sashimi, krájení tenkých plátků a filetování některých druhů ryb.
Skladem u partnera
Nůž z kolekce VG10 je perfektní ukázkou japonského řemeslného umění. Speciálně zdobené ostří ze špičkové nerezové oceli společně s vytvarovanou rukojetí vytváří unikátní spojení, které se dá označit za mistrovské dílo.
můžete mít 22.5.
Japonská značka Kasumi už 25 generací ve městě Seki vyrábí nože, které mezi ostatními vyniknou svou ostrostí, vyvážeností a pohodlnou rukojetí.